O femeie a decedat într-un incendiu izbucnit la o casă din comuna Zagra, judeţul Bistriţa

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţa, la o casă din comuna Zagra, judeţul Bistriţa-Năsăud, o femeie de 76 de ani fiind găsită fără viaţă, după ce pompierii au reuşit să pătrundă în locuinţă, în timpul intervenţiei explodând şi o butelie cu gaz - informează corespondentul MEDIAFAX.

251 afișări
Imaginea articolului O femeie a decedat într-un incendiu izbucnit la o casă din comuna Zagra, judeţul Bistriţa

O femeie a decedat într-un incendiu izbucnit la o casă din comuna Zagra, judeţul Bistriţa (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, în locuinţa cuprinsă de flăcări, a fost găsită o femeie în vârstă de 76 de ani care decedase în timpul incendiului, cel mai probabil intoxicată cu monoxid de carbon.

“O casă de locuit din Zagra a fost cuprinsă de flăcări violente marţi dimineaţa. Primii care au asigurat intervenţia la faţa locului au fost pompierii voluntari din cadrul SVSU Zagra, sprijiniţi la scurt timp de pompierii din oraşul Năsăud care s-au deplasat la locul solicitării cu două echipaje de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Imediat ce s-a putut asigura accesul în locuinţă, echipajele de intervenţie au găsit o femeie în vârstă de 76 ani, decedată”, a declarat corespondetului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU BN, plt.maj. Marius Rus.

Intervenţia pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind îngreunată din cauza materialului lemos din care era construită casa, aceasta arzând în întregime.

Conform informaţiilor ISU, în timpul intervenţiei o butelie aflată în locuinţă a explodat însă nimeni nu a fost rănit, echipajele de intervenţie reuşind să ţină situaţia sub control.

Pompierii şi poliţiştii au început o anchetă, incendiul fiind provocat, cel mai probabil de un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici