Video VIDEO Trafic îngreunat pe A2 după ce o maşină s-a răsturnat. Un copil a fost preluat cu elicopterul SMURD

Un autoturism cu trei pasageri, printre care şi un copil, s-a răsturnat la kilometrul 22 al Autostrăzii 2, sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti, copilul find descarcerat şi preluat de un elicopter SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

1707 afișări

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că un autoturism cu trei pasageri, printre care şi un copil, s-a răsturnat la kilometrul 22 al Autostrăzii 2, sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti, copilul find descarcerat şi preluat de un elicopter SMURD.

Cei doi adulţi nu au probleme medicale importante, potrivit sursei citate.

Circulaţia auto pe sensul către Capitală al Autostrăzii Bucureşti – Constanţa se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 34, fiind afectată banda de urgenţă şi o porţiune din banda numărul 1, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici