O femeie a fost amendată cu 4.000 de lei pentru că ţinea acasă 18 pisici, care deranjau vecinii

O femeie din Piteşti a fost amendată cu 4.000 de lei de poliţişti pentru că ţinea acasă 18 pisici, deşi nu avea condiţii corespunzătoare, care deranjau vecinii.

613 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost amendată cu 4.000 de lei pentru că ţinea acasă 18 pisici, care deranjau vecinii

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, împreună cu reprezentanţi ai Primăriei Piteşti şi ai Poliţiei Locale, au făcut o verificare într-un imobil din Piteşti, în care proprietara deţinea 18 pisici.

Conform IPJ Argeş, femeia nu avea condiţii corespunzătoare pentru creşterea pisicilor, care deranjau vecinii prin zgomot şi miros.

Femeia a primit trei sancţiuni, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru că felinele nu aveau asigurate condiţii corespunzătoare de spaţiu şi îngrijire medicală, pentru depăşirea numărului maxim de două animale într-un imobil şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
amenda,
pisici,
politie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici