O femeie a fost rănită grav după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc aflat în construcţie - FOTO

O femeie a fost rănită grav şi se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în îngrijirea medicilor SMURD după ce a căzut, sâmbătă după-amiază, de la etajul şase al unui bloc aflat în construcţie, accidentul petrecându-se în zona Centrului Vechi din Capitală.

4078 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost rănită grav după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc aflat în construcţie - FOTO

O femeie a fost rănită grav după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc aflat în construcţie - FOTO

În jurul orei 16.00 a fost făcut apelul la 112 de către o persoană care trecea pe lângă imobilul situat pe Calea Victoriei nr.2 şi care ulterior le-a povestit salvatorilor că a fost alarmat de un zgomot puternic. La faţa locului au fost trimise echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov şi de la Poliţia Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru agenţia MEDIAFAX că a fost găsită o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, cu semne vitale, aceasta fiind preluată de medicii de pe cele două echipaje SMURD trimise la faţa locului.

Potrivit sursei citate, femeia a fost găsită la etajul doi al imobilului unde se afla după ce, din primele date, ar fi căzut de la etajul şase.

Aceasta a fost coborâtă cu ajutorul mai multor pompieri de la Detaşamentul Special de Salvatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici