O femeie a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, în troleibuz

O femeie a ajuns la spital după ce a fost tăiată pe faţă cu un cuţit de un bărbat, în timp ce se afla într-un troleibuzul în zona Mihail Kogălniceanu, agresorul fiind prins la scurt timp de un echipaj de poliţie, potrivit Poliţiei Capitalei.

282 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, în troleibuz

O femeie a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, în troleibuz

Poliţiştii de la Secţia 17 aflaţi în zona Mihail Kogălniceanu au observat, duminică seară, în jurul orei 20.45, un bărbat care fugea dinspre Piaţa Operei spre Haşdeu, fiind urmărit de trei persoane. La scurt timp, poliţiştii l-au prins şi imobilizat pe bărbat. Poliţiştii au găsit-o pe femeie în troleibuz, în staţia de la Facultatea de Drept, aceasta fiind rănită la nivelul feţei.

La faţa locului a venit un echipaj SMURD, care a transportat-o pe femeie la spital, unde a rămas internată, medicii stabilind că i-a fost pusă viaţa în pericol.

Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul - Dan V., în vârstă de 57 de ani - a tăiat-o pe femeie pe faţă cu un cuţit, în timp ce se aflau într-un troleibuz, în staţia Facultatea de Drept.

"La controlul corporal sumar, efectuat asupra bărbatului, nu s-a găsit niciun obiect tăietor, din investigaţii reieşind că cel în cauză a aruncat cuţitul folosit la agresiune în râul Dâmboviţa, în timp ce încerca să fugă de la locul faptei", se arată într-un comunicat de luni al Poliţiei Capitalei.

Agresorul a fost reţinut pentru vătămare corporală gravă, cercetările în acest caz fiind continuate de poliţiştii Secţiei 17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici