O femeie a găsit pereţii din noua ei casă "calzi", apoi a făcut o descoperire îngrozitoare

  • O femeie din Centennial, Colorado, a găsit pereţii din noua ei casă "calzi", apoi a făcut o descoperire îngrozitoare.
  • Amber Hall a muncit din greu pentru a-şi cumpăra prima casă, însă bucuria i-a fost distrusă după ce a descoperit 10 creaturi "şocant de mari" în pereţi.
3222 afișări
Imaginea articolului O femeie a găsit pereţii din noua ei casă "calzi", apoi a făcut o descoperire îngrozitoare

Sursa foto: Twitter

Amber Hall a fost încântată când şi-a cumpărat casa cu patru dormitoare şi două băi din Centennial, Colorado, dar nu ştia că era deja ocupată de „oaspeţi nedoriţi”.

Mamă a doi copii, în vârstă de 42 de ani, a crezut că proprietatea va fi casa perfectă pentru copiii ei şi cei doi câini ai lor - până când a descoperit o infestare masivă de şerpi în timp ce se muta.

Femeia a povestit pentru Denver 7 că unul dintre câinii ei a fost cel care a făcut prima descoperire: "Încercam să despachetez, iar câinele meu s-a ghemuit şi a început să meargă foarte încet. M-am apropiat să văd la ce se uita, crezând că este un păianjen sau ceva de genul acesta. Erau două găuri mici şi am văzut şerpi care se strecurau în perete”.

Şerpii, pe care Amber i-a descris ca fiind "şocant de mari", stăteau răsuciţi într-o crăpătură din perete.

După ce a pus mâna pe perete, Hall a observat că era cald, ceea ce sugera că erau mai mulţi şerpi acolo. De atunci, Amber a descoperit un total de 10 şerpi masivi care trăiesc în pereţi, dar nu ştie de ce tip sunt.

"Nu pot despacheta nimic din lucrurile mele pentru că mi-e teamă că sunt şerpi în cutii sau sub cutii. Este ca şi cum te-ai băga în pat şi, dacă cearşaful îţi atinge piciorul sau ceva de genul ăsta, imediat smulgi pătura sau sari din pat ca să te asiguri că nu este nimic acolo. Am 42 de ani şi este prima mea casă. Am muncit toată viaţa pentru ea şi nu mă pot bucura de ea. Sunt speriată de moarte", a spus ea.

Un vânător profesionist de şerpi care spune că dimensiunea şerpilor sugerează că trăiesc acolo de cel puţin 2 ani.

Femeia a cheltuit până acum 1.000 de dolari pentru îndepărtarea şerpilor şi a spus că va trebui să spargă betonul pentru a le găsi vizuina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici