O femeie a murit şi un bebeluş este în stare gravă după un accident pe DE 79

O femeie de 34 de ani a decedat, iar fetiţa acesteia, în vârstă de trei luni, este în stare gravă la spital în urma unui accident rutier produs pe DE 79, în comuna Bâlteni din judeţul Gorj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1249 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit şi un bebeluş este în stare gravă după un accident pe DE 79

O femeie a murit şi un bebeluş este în stare gravă după un accident pe DE 79 (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Verificările efectuate de poliţişti arată că un şofer în vârstă de 34 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul european 79, în comuna Bâlteni, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În maşină se aflau fiica şi soţia sa. Cei trei se îndreptau spre un spital din Craiova, pentru efectuarea unui control medical.

”În urma impactului, o femeie de 34 de ani a decedat, iar conducătorului auto şi fetiţei acestuia, de trei luni, li se vor acorda îngrijiri medicale”, a spus pentru MEDIAFAX, Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Şoferul şi fiica lui au fost transportaţi în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu. Martorii spun că bărbatul ar fi depăşit un biciclist, după care a derapat şi a lovit un cap de pod. Dacă va supravieţui, va fi cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici