O femeie a născut în tren, într-o gară din judeţul Vaslui

O femeie în vârstă de 33 de ani din Bârlad a născut în tren, miercuri dimineaţă, într-o gară din apropierea municipiului Vaslui, şeful de tren fiind cel care i-a tăiat cordonul ombilical copilului.

424 afișări
Imaginea articolului O femeie a născut în tren, într-o gară din judeţul Vaslui

O femeie a născut în tren, într-o gară din judeţul Vaslui (Imagine: Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, femeia, însărcinată în nouă luni, se afla în tren împreună cu soţul său, iar la un moment dat, după ce a trecut de gara din municipiul Vaslui, i s-a declanşat travaliul, fiind anunţat şeful de tren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conductorul a oprit trenul în prima staţie, respectiv Bălteni, şi apoi a asistat la naştere, fiind, de altfel, şi cel care i-a tăiat cordonul ombilical copilului. Ulterior, femeia şi bebeluşul au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

"Femeia a născut la termen. Din fericire, atât nou-născutul, cât mama sunt bine, sănătoşi, fără a le fi pusă viaţa în pericol, ei fiind predaţi medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Femeia de 33 de ani mai are patru copii, iar miercuri dimineaţă mergea cu soţul său la Iaşi, la un proces în care se judecă custodia unuia dintre copii, preluat de către autorităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici