O femeie a reclamat la Poliţie că a fost înşelată cu peste 1.000 de lei prin SMS

O femeie din localitatea ialomiţeană Mărculeşti a reclamat, joi, la Poliţie că a fost înşelată cu peste 1.000 de lei, după ce, primind pe telefonul mobil un mesaj prin care era anunţată că a câştigat 5.000 de euro şi un telefon mobil, ea a plătit suma care i s-a cerut prin mandat poştal.

45 afișări
Imaginea articolului O femeie a reclamat la Poliţie că a fost înşelată cu peste 1.000 de lei prin SMS

O femeie a reclamat la Poliţie că a fost înşelată cu peste 1.000 de lei prin SMS (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, agent Iuliana Fecioru, femeia a spus că a sunat la numărul de telefon de pe care primise mesajul şi i-a răspuns un bărbat care a anunţat-o că pentru a intra în posesia premiului de 5.000 de euro şi a telefonului mobil trebuie să plătească 1.050 de lei.

"Femeia a sunat la numărul de telefon de pe care primise mesajul, i-a răspuns un bărbat care s-a prezentat ca fiind reprezentant al unei firme de telefonie mobilă şi care i-a adus la cunoştinţă că pentru a intra în posesia premiului trebuie să achite la oficiul poştal, prin mandat suma de 1.050 de lei, pe numele unui bărbat din judeţul Brăila. După ce a trimis suma cerută, precum şi şapte coduri de încărcare pentru cartele telefonice femeia a fost anunţată că poate retrage câştigul de la o bancă, fiindu-i transmis şi un număr de cont. După ce a fost la bancă, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a sesizat Poliţia", a declarat agent Iuliana Fecioru.

Poliţiştii ialomiţeni investighează împrejurările în care a avut loc incidentul şi încearcă să-l identifice pe bărbatul în cauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici