O femeie acuză medicii de la UPU că nu au tratat-o. Pacienta ar fi pierdut o sarcină

O femeie din Satu Mare îi acuză pe medicii de la UPU că nu i-au dat nicio reţetă de medicamente după o consultaţie. Conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare face verificări în acest caz.

988 afișări
Imaginea articolului O femeie acuză medicii de la UPU că nu au tratat-o. Pacienta ar fi pierdut o sarcină

O femeie acuză medicii de la UPU că nu au tratat-o. Pacienta ar fi pierdut o sarcină

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că se vor face verificări în ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de femeie.

„Fiind vorba despre un act medical, aşteptăm ca o femeie, care i-a acuzat pe medicii de la UPU că nu i-au dat o reţetă de medicamente după o consultaţie şi ar fi pierdut o sarcină, să depună o plângere la Spitalul Judeţean Satu Mare sau la Colegiul Medicilor. Luni se va analiza situaţia apărută în spaţiul public şi se vor verifica cele semnalate. Conform fişei pacientei care s-a prezentat în noaptea de 2 spre 3 ianuarie în UPU, aceasta a fost consultată şi i s-a prescris o reţetă”, a spus Demian.

Potrivit presei locale, o femeie din Satu Mare a relatat că s-a prezentat la UPU Satu Mare cu „dureri îngrozitoare abdominale, sângerări şi dureri insuportabile de rinichi” şi a fost consultată de un medic ginecolog care i-a spus că are doar o dereglare menstruală şi nu i-ar fi dat nicio reţetă de medicamente.

Ulterior, femeia susţine că a fost consultată de un alt medic care i-a prescris medicamente de trei ori pe zi, dar care nu au avut niciun efect, asftel încât s-a prezentat din nou la UPU peste câteva ore.

„Am fost examinată de o doamnă doctor care m-a pus să mă dezbrac şi cam atât. Nu tu o ecografie, nu tu o analiză, să vedem de ce se întâmplă toate astea. Am stat două ore la UPU cu dureri îngrozitoare, nimeni nu m-a băgat în seamă decât medicul care m-a făcut idioată şi care m-a acuzat că mă îndoiesc de doamna ginecolog care are 20 de ani experienţa în domeniul ginecologiei. (...) Am decis să mergem la un alt medic, unde s-a constatat faptul că acele sângerări provin din cauza avortului spontan care mi s-a întâmplat! Adică mai pe limba românească, am pierdut o sarcină, iar incompetenţii ăştia nu au fost capabili să îşi dea seama”, a subliniat pacienta.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici