O femeie cu cetăţenie română şi ucraineană a fost prinsă la frontieră cu sume mari de bani

Sume importante de bani, în lei şi valută, au fost descoperite, sâmbătă, de poliţiştii de frontieră de la Vama Siret, într-o maşină condusă de o femeie cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană.

13826 afișări
Imaginea articolului O femeie cu cetăţenie română şi ucraineană a fost prinsă la frontieră cu sume mari de bani

Potrivit Poliţiei de Frontieră, sâmbătă, în timpul unor misiuni de supraveghere şi control, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret a oprit în trafic, pe DN 2, la aproximativ 700 de metri de PTF Siret, pentru control un mijloc de transport înmatriculat în Ucraina, condus de către o femeie cu dublă cetăţenie româno-ucraineană.

În vehicul se mai aflau cinci pasageri.

„În urma unui control specific, au fost descoperite 30.000 de lire sterline, 60.000 de euro şi 25.917 lei, despre care femeia a declarat că-i apaţin, dar nu deţine dovada declarării în vamă”, transmite Poliţia de Frontieră.

Persoanele din vehicul, mijlocul de transport şi sumele în lei şi valută, au fost înaintate către Biroul Vamal Siret, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici