O femeie de 32 de ani şi-a omorât partenerul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele, în Iaşi

Un conflict spontan între doi iubiţi cu o diferenţă de vârstă de 39 de ani s-a încheiat cu decesul bărbatului. Acesta a fost lovit de femeie cu ciocanul de şniţele. Femeia a anunţat la 112 că şi-a lovit iubitul după şase zile.

5924 afișări
Imaginea articolului O femeie de 32 de ani şi-a omorât partenerul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele, în Iaşi

O femeie de 32 de ani şi-a omorât partenerul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele, în Iaşi

Conflictul dintre cei doi a avut loc în urmă cu mai multe zile, în Iaşi, în zona cartierului Podu de Fier.

Cei doi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au certat, iar, potrivit unor surse din anchetă, femeia l-a lovit pe bărbat de mai multe ori cu cu ciocanul de şniţele.

Femeia în vârstă de 32 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a lovit iubitul de 71 de ani abia după 6 zile.

Când au ajuns acolo procurorii criminalişti, au stabilit că bărbatul ar fi fost decedat de 48 de ore, însă acest lucru urmează a fi stabilit exact după necropsie.

Cei doi trăiau în concubinaj de trei ani şi erau cunoscuţi ca fiind consumatorii de alcool.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, care au dispus ca femeia să fie internată la Institutul de Psihiatrie Socola, unde urmează a se stabili dacă ea avea sau nu discernământ când şi-a bătut concubinul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici