O femeie de 35 de ani s-a aruncat din Turnul Chindiei (Video)

O femeie de 35 de ani, din comuna dâmboviţenă Şotânga, şi-a pierdut viaţa sâmbătă, după ce a picat de o înălţime de aproape 30 de metri din Turnul Chindiei din Târgovişte.

213 afișări
Imaginea articolului O femeie de 35 de ani s-a aruncat din Turnul Chindiei (Video)

O femeie de 35 de ani s-a aruncat din Turnul Chindiei

"Există câţiva martori care spun că femeia nu a căzut, ci s-a aruncat în mod voit de la o înălţime de 27 de metri. Urmează să-i audiem şi să stabilim dacă această ipoteză se confirmă. Din primele noastre cercetări, am stabilit că femeia are 35 de ani, are grave afecţiuni psihice, iar în acest moment încercăm să-i identificăm soţul sau vreun membru al familiei pentru a-l anunţa şi a face identificarea completă", a declarat inspector Pamela Ropotan, purtător de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au fost anunţaţi de părinţii unei fete de 16 ani care a văzut-o pe femeie în aer, în momentul când a picat.

"Eram împreună cu soţul meu şi cu cei doi copii în vizită la Turnul Chindiei. La un moment dat am auzit o buşitură. Când am ieşit din turn, fetiţa noastră plângea şi spunea că a văzut-o pe femeie când a căzut. A văzut-o în cădere de la doi, trei metri. Imediat am anunţat poliţia şi am spus că a căzut o femeie de pe turn", a declarat mama fetei de 16 ani care a văzut întreaga scenă.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului din Târgovişte pentru autopsiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici