O femeie de 86 de ani a murit într-un incendiu dintr-un apartament din Braşov

O femeie de 86 de ani a murit, joi seara, într-un incendiu care a izbucnit într-un apartament din Braşov. O altă persoană care se afla în locuinţă a fost intoxicată cu monoxid de carbon şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajele ISU.

1597 afișări
Imaginea articolului O femeie de 86 de ani a murit într-un incendiu dintr-un apartament din Braşov

O femeie de 86 de ani a murit într-un incendiu izbucnit într-un apartament din Braşov

Potrivit ISU Braşov, în apartamentul cuprins de flăcări se aflau două femei. Una dintre ele, în vârstă de 86 de ani, a murit, iar cea de-a doua a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Incendiul a fost generalizat, iar pompierii au stins flăcările şi au format echipe de căutare şi salvare a persoanelor din locuinţă.

La locul incendiului au intervenit două echipaje cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD. Reprezentanţii ISU Braşov precizează că accesul la locuinţa afectată a fost dificil din cauza maşinilor parcate care au blocat unul din sensurile de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici