O femeie din Ialomiţa a murit, cel mai probabil din cauza frigului. A fost găsită căzută pe stradă, acoperită cu zăpadă

O femeie de 83 de ani din comuna ialomiţeană Adâncata a murit, marţi, la spital, după ce a fost găsită pe stradă, acoperită cu zăpadă. Necropsia urmează să stabilească dacă decesul a survenit din cauza frigului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1006 afișări
Imaginea articolului O femeie din Ialomiţa a murit, cel mai probabil din cauza frigului. A fost găsită căzută pe stradă, acoperită cu zăpadă

O femeie din Ialomiţa a murit, cel mai probabil din cauza frigului. A fost găsită căzută pe stradă, acoperită cu zăpadă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa, primarul din Adâncata a sunat marţi, în jurul orei 6.30, la serviciul de urgenţă 112, după ce a găsit-o pe femeia de 83 de ani pe stradă, inconştientă, acoperită de zăpadă.

Femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul din Urziceni, unde i-au fost aplicat manevrele de resuscitare şi de încălzire treptată.

În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a fost declarat decesul.

Trupul femeii a fost transportat la morgă, în urma necropsiei urmând să se stabilească dacă a murit de frig ori în urma unei afecţiuni medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici