Video O femeie din Ploieşti s-a trezit cu 20 de şerpi în casă - VIDEO

O femeie din Ploieşti a reclamat la Poliţie, vineri după-amiază, că a găsit în locuinţa sa 20 de şerpi, împachetaţi în pungi de plastic, femeia acuzând că reptilele au fost introduse în casă cu intenţie de către un nepot de-al său.

3154 afișări

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova, o femeie a reclamat că a găsit în locuinţa sa mai mulţi şerpi, ea aducând la Poliţie una dintre reptile.

Poliţiştii care au mers la domiciliul femeii au găsit 19 şerpi cu dimensiuni cuprinse între 25 de centimetri şi un metru, 18 dintre reptile fiind împachetate în pungi de plastic, iar un şarpe fiind liber în dormitorul casei.

Femeia le-a spus poliţiştilor că şerpii au fost introduşi intenţionat în casă, prin gura de vizitare a podului, de către un nepot de-al său, în vârstă de 55 de ani, care vrea să îi ia casa. Audiat de către poliţişti, bărbatul a declarat că nu are nicio legătură cu acest incident.

Şerpii au fost scoşi din locuinţă de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, urmând ca specialişti în domeniu să stabilească specia şi gradul de pericol pe care îl prezintă reptilele.

Potrivit comunicatului IPJ Prahova, anul trecut, în lunile aprilie şi mai, femeia a mai solicitat ajutorul angajaţilor ISU, care au intervenit de şase ori, ridicând din casa acesteia opt şerpi.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, urmând să stabilească provenienţa reptilelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici