O femeie din Suceava şi-a omorât fetiţele apoi s-a sinucis - VIDEO

O femeie din municipiul Suceava a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a fost găsită cazută de la mansarda blocului în care locuieşte, în timp ce fiicele acesteia, în vârstă cinci şi de nouă ani, au fost găsite moarte în casă.

779 afișări
Imaginea articolului O femeie din Suceava şi-a omorât fetiţele apoi s-a sinucis - VIDEO

O femeie din Suceava şi-a omorât fetiţele apoi s-a sinucis (Imagine: Captură video)

Anchetatorii au stabilit că fetiţele au fost ucise de mama lor, care le-a tăiat gâtul, iar femeia, care după comiterea crimelor s-a aruncat de la mansarda blocului şi a murit la spital, în noaptea de luni spre marţi.

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Nicuşor Todiruţ, în urma primelor cercetări s-a stabilit că femeia le-a tăiat gâtul celor două fete folosind cuţite de bucătărie, după care s-a aruncat de la mansarda blocului în care locuia, având în mână un cuţit.

Femeia a murit în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Judeţean Suceava, din cauza politraumatismelor suferite.

Poliţiştii suceveni au reluat, marţi dimineaţă, cercetările la faţa locului şi continuă audierile în vederea stabilirii mobilului acestor crime.

"Am reluat cercetările şi urmează să stabilim mobilul şi împrejurările", a spus Todiruţ.

Femeia, Gabriela C., în vârstă de 32 de ani, era căsătorită de zece ani cu un cetăţean turc, cu care avea două fete în vârstă de cinci şi nouă ani. Luni seară, ea a fost găsită în stare gravă, căzută de la mansarda blocului în care locuia, iar fetiţele sale au fost descoperite moarte în locuinţă.

Video Stirileprotv.ro

Mama celor două fetiţe omorâte a lăsat în urmă un bilet

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Suceava, procuror Luminiţa Leonte, femeia a lăsat în urmă un bilet, dar anchetatorii nu fac încă public conţinutul acestuia şi continuă cercetările la faţa locului inclusiv cu audierea martorilor şi a rudelor.

Până în prezent, anchetatorii au stabilit că cei doi copii aveau multiple lovituri pe corp, iar în locuinţă s-au găsit mai multe sticle de alcool goale.

Femeia vorbise în cursul dimineţii cu soţul său, iar pentru că mai târziu nu a răspuns la telefon, bărbatul l-a rugat pe socrul său să încerce să ia legătura cu aceasta.

Nici acestuia femeia nu i-a răspuns, motiv pentru care soţul s-a dus acasă, iar în momentul în care bărbatul a intrat în locuinţă femeia s-a aruncat pe geam.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei femeii şi a celor doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici