O femeie din Timiş, cercetată după ce a lovit în faţă un procuror care-i prezenta un mandat de arestare

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus începerea acţiunii penale pentru ultraj judiciar împotriva unei femei care a lovit cu mâinile încătuşate un procuror, după ce acesta i-a înmânat un exemplar al mandatului de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

939 afișări
Imaginea articolului O femeie din Timiş, cercetată după ce a lovit în faţă un procuror care-i prezenta un mandat de arestare

O femeie din Timiş, cercetată după ce a lovit în faţă un procuror care-i prezenta un mandat de arestare

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de Nuţu Maria Mirabela, acuzată că a lovit, duminică, în faţă, un procuror.

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, la data de 17.07.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Nuţu Maria Mirabela, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar. Inculpata urmează să fie prezentată în cursul zilei de astăzi, 18.07.2016, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, procurorul M.L. se afla, duminică, la sediul Judecătoriei Timişoara, când a fost lovită în zona feţei, de către Nuţu Maria Mirabela, care avea mîinile încătuşate şi care primea de la procuror un exemplar al mandatului de arestare preventivă.

Procurorul are nevoie de trei zile de îngrijiri medicale, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a cerut IPJ Timiş să îi ancheteze pe poliţiştii care însoţeau inculpata.

"În aceleaşi împrejurări, inculpata i-ar fi adresat persoanei vătămate ameninţări cu privire la exercitarea unor acte de violenţă după ce va fi eliberată. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3 zile de îngrijiri medicale. Totodată, cu privire la incident a fost informată conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş dispunându-se efectuarea de verificări pentru a se stabili dacă lucrătorii de poliţie care însoţeau inculpata aflată în stare de reţinere au respectat prevederile legale privind procedura de paza şi supraveghere a persoanelor arestate sau reţinute”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici