O femeie dintr-un azil de vârstnici a murit după ce angajaţii i-au dat să bea detergent de vase

  • O femeie dintr-un azil de vârstnici din California a murit după ce angajaţii i-au dat să bea detergent de vase în loc de suc.
  • Alte două persoane au ajuns la spital.
1691 afișări
Imaginea articolului O femeie dintr-un azil de vârstnici a murit după ce angajaţii i-au dat să bea detergent de vase

Trei vârstnici din Atria Park, un azil din San Mateo au fost spitalizaţi după ce "au ingerat substanţe chimice toxice", a declarat Departamentul de Poliţie din San Mateo într-un comunicat de presă, conform CNN.

Unul dintre rezidenţi, o femeie în vârstă de 93 de ani, a murit la spital, a precizat poliţia.

Atria Senior Living, compania-mamă a unităţii, a confirmat că vârstnicii au fost spitalizaţi după ce li s-a servit detergent de vase în loc de suc.

"Putem confirma că trei dintre rezidenţii noştri au fost transportaţi recent la spital după ce li s-a servit din greşeală detergent de vase drept suc", arată compania.

Atria a precizat că societatea face o anchetă internă cu privire la incident, iar angajaţii implicaţi au fost suspendaţi până la finalizarea anchetei.

Departamentul de poliţie investighează cazul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici