O femeie şi-a ucis fetiţa de patru luni, apoi s-a spânzurat

O femeie în vârstă de 31 de ani din Tecuci şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru luni, după care s-a spânzurat, ea lăsând un bilet în care a scris că şi-a omorât copilul întrucât era bolnav.

410 afișări

Crima s-a petrecut în comuna gălăţeană Cudalbi, unde locuiesc părinţii femeii.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, miercuri seară femeia le-a spus părinţilor că urmează să îi facă baie fetiţei, iar joi dimineaţă bătrânii şi-au găsit fiica spânzurată, într-o anexă din gospodărie. Fetiţa de patru luni a fost găsită moartă în albia în care ar fi urmat să fie îmbăiată.

Femeia a lăsat un bilet de adio în care a scris că îşi cere iertare rudelor şi în special soţului său, despre care a spus că este un om deosebit şi că se simte vinovată faţă de acesta pentru că a dat naştere unui copil bolnav. De altfel, în bilet ea şi-a motivat gestul spunând că fetiţa avea probleme grave de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici