O femeie şi fiul său, ambii cu dizabilităţi locomotorii, morţi în casă din cauza frigului

O femeie din Suceava este cercetată pentru ucidere din culpă după ce fratele său, în vârstă de 43 de ani, cu dizabilităţi locomotorii, aflat în grija sa, şi mama sa, de asemenea cu probleme locomotorii, au fost găsiţi morţi în casă, stabilindu-se că decesele au fost provocate de frig.

361 afișări
Imaginea articolului O femeie şi fiul său, ambii cu dizabilităţi locomotorii, morţi în casă din cauza frigului

O femeie şi fiul său, ambii cu dizabilităţi locomotorii, morţi în casă din cauza frigului (Imagine: George Noptes/Arhiva Mediafax Foto))

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, inspectorul Ionuţ Epureanu, a declarat, miercuri, că o femeie în vârstă de 69 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de 43 de ani, din localitatea suceveană Pătrăuţi, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor, de către sora bărbatului, care a anunţat autorităţile şi Poliţia.

Epureanu a spus că la locuinţa celor doi au mers un poliţist şi medicul de familie, iniţial crezându-se că cei doi au murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Rezultatele preliminare ale necropsiei arată, însă, că cei doi au murit în urma unei "insuficienţe cardio-respiratorii acute consecutiv cu hipotermie".

Reprezentantul Poliţiei Suceava a precizat că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul surorii bărbatului decedat. Femeia îl avea în îngrijire pe bărbat, care avea dizabilităţi locomotorii, ea având încheiat în acest sens un contract cu Primăria Pătrăuţi.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Adrian Popescu, a declarat că atât femeia în vârstă de 69 de ani, cât şi fiul acesteia aveau handicap locomotor, iar data probabilă a deceselor a fost 12 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici