O femeie spune că a fost bruscată de angajaţii unei pieţe pentru că n-a vrut să i se ia temperatura

  • O femeie reclamă că a fost bruscată de angajaţii unei pieţe din Capitală pentru că a refuzat să i se măsoare temperatura corporală
  • Agenţii de pază ai unei pieţe agroalimentare din Sectorul 6 nu i-au permis accesul în incintă şi au bruscat-o.
867 afișări
Imaginea articolului O femeie spune că a fost bruscată de angajaţii unei pieţe pentru că n-a vrut să i se ia temperatura

O femeie spune că a fost bruscată de angajaţii unei pieţe pentru că n-a vrut să i se ia temperatura

O femeie reclamă că a fost bruscată de angajaţii unei pieţe din Capitală pentru că a refuzat să i se măsoare temperatura corporală la nivelul frunţii, anunţă Poliţia Bucureşti.

Conform sursei citate, miercuri, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că agenţii de pază ai unei pieţe agroalimentare din Sectorul 6 nu i-au permis accesul în incintă şi au bruscat-o. Piaţa de lângă secţia 22 este Drumul Taberei, fosta ”Moghioroş”.

„Persoana a reclamat că i s-a solicitat să îşi dea acordul de a i se masura temperatura corporală la nivelul frunţii, fapt pe care l-a refuzat, solicitând măsurarea la incheietura mâinii, moment în care ar fi fost lovită la nivelul mâinii”, precizează Poliţia Bucureşti.

În baza sesizării, Secţia 22 Poliţie a demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial şi material.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici