O fetiţă a rămas blocată la locul de joacă, după ce şi-a prins degetele într-o bancă. Pompierii au intervenit

Pompierii din Vâlcea au intervenit duminică pentru salvarea unei fetiţe de cinci ani, care şi-a prins degetele într-o bancă dintr-un parc de joacă din Râmnicu Vâlcea.

350 afișări
Imaginea articolului O fetiţă a rămas blocată la locul de joacă, după ce şi-a prins degetele într-o bancă. Pompierii au intervenit

Potrivit ISU Vâlcea, fetiţa şi-a prins două degete într-o bancă făcută din metal, în parcul de joacă de pe strada Republicii din Râmnicu Vâlcea.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, cu 6 subofiţeri.

„Un deget a putut fi extras, însă cel de-al doilea a rămas blocat în orificiul băncii”, au transmis pompierii.

Aceştia au reuşit să îi salveze fetiţei degetul după ce au tăiat tabla în zona în care aceasta îşi blocase degetul.

Fetiţa a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici