O fetiţă a rămas cu mâna blocată într-un automat cu dulciuri (Video)

O fetiţă în vârstă de şapte ani a rămas cu mâna blocată într-un automat de dulciuri din incinta Maternităţii Spitalului Judeţean Băcău, ea fiind eliberată abia după jumătate de oră deoarece proprietara aparatului a refuzat intervenţia pompierilor, pe motiv că îi strică automatul.

60 afișări
Imaginea articolului O fetiţă a rămas cu mâna blocată într-un automat cu dulciuri (Video)

O fetiţă a rămas cu mâna blocată într-un automat cu dulciuri (Video)

Potrivit purtătorului de cuvânt la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Andrei Grecu, incidentul a avut loc, luni, în jurul orei 16.30, în holul de aşteptare al maternităţii. Fetiţa în vârstă de şapte ani venise în vizită, împreună cu mătuşa sa, la mama ei care născuse în urmă cu câteva zile.

Andrei Grecu a precizat că fetiţa a băgat mâna în automatul cu dulciuri, în locaşul în care cad acestea, însă, deoarece nu au fost băgaţi bani, s-a declanşat sistemul antiefracţie, iar aparatul s-a blocat, prinzând una din mâinile copilului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău a menţionat că la faţa locului a mers imediat un echipaj de descarcerare, care ar fi putut elibera mâna fetiţei în mai puţin de un minut, însă proprietara firmei ce deţine aparatul a refuzat intervenţia pompierilor pe motiv că îi strică automatul. Femeia a insistat ca aparatul să fie desfăcut de angajaţii unui service, care se ocupă de automatele sale. Ea a fost convinsă abia după aproximativ o jumătate de oră să-i lase pe pompieri să elibereze fetiţa, care era foarte speriată şi intrase în stare de şoc.

Grecu a mai adăugat că pompierii au eliberat mâna copilului după ce au demontat o parte a aparatului, fără ca fata să fie rănită.

 Video stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici