O fetiţă de 10 ani a supravieţuit o noapte în viscol îmbrăţişând un câine

O fetiţă în vârstă de 10 ani a supravieţuit unei nopţi într-o furtună de zăpadă puternică în Rusia îmbrăţişând un câine, potrivit televiziunii de stat ruse şi a presei locale, citate de CNN.

47054 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 10 ani a supravieţuit o noapte în viscol îmbrăţişând un câine

Fata, al cărei nume nu este menţionat în reportaj, a plecat săptămâna trecută de la şcoala din oraşul Uglegorsk, dar nu nu a ajuns acasă. Oraşul se află pe insula Sahalin din vestul Rusiei, care a fost lovită de ninsori abundente şi de vânturi cu viteze cuprinse între 50 şi 80 de kilometri pe oră.

Autorităţile şi localnicii au căutat-o pe fată peste noapte, după ce s-a stabilit că a dispărut. Echipele de căutare s-au concentrat pe casele cu animale de companie, deoarece localnicii au declarat că au văzut-o pe fată jucându-se cu un câine în seara dinaintea dispariţiei. De asemenea, părinţii fetei au povestit poliţiei cât de mult îi plăcea să se joace cu animalele de companie.

Un voluntar a găsit-o pe fată a doua zi dimineaţă, stând cu câinele şi îmbrăţişându-l pentru a se încălzi, potrivit televiziunii de stat ruse.

Fetiţa a fost dusă la spital şi s-a constatat că este sănătoasă, a precizat reportajul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici