O fetiţă de 11 ani, căutată de poliţişti. A dispărut de mai bine de 24 de ore, în Bacău. UPDATE: Poliţiştii au gasit-o

O fetiţă în vârstă de 11 ani, din comuna Târgu-Trotuş, judeţul Bacău, a dispărut de acasă, de mai bine de 24 de ore, iar de joi este căutată de poliţişti.

645 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 11 ani, căutată de poliţişti. A dispărut de mai bine de 24 de ore, în Bacău. UPDATE: Poliţiştii au gasit-o

Alertă! O fetiţă de 11 ani, căutată de poliţişti. A dispărut de mai bine de 24 de ore, în Bacău

UPDATE: La scurt timp după ce a fost dată în urmărire, copila a fost găsită de poliţişti şi încredinţată familiei. Fata nu prezenta urme de agresiune sau care să ateste că a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţia Bacău a fost sesizată joi că Ionela Roxana Fabian, în vârstă de 11 ani, din comuna Târgu-Trotuş, judeţul Bacău, a plecat de acasă, miercuri şi nu a mai ajuns.

Copila are 1,50 metri înălţime, 55 de kilograme, ten deschis, păr şaten deschis, lungime medie.

Când a plecat de acasă era îmbrăcată în blugi de culoare neagră, bluză de treining gri, încălţăminte sport de culoare albă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici