O fetiţă de şase ani a fost găsită inconştientă într-un canal de drenaj din Haţeg. Va fi transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara

O fetiţă de şase ani a fost găsită într-un canal de drenaj în zona oraşului hunedorean Haţeg, ea fiind găsită de un trecător, care a scos-o din canal, până la sosirea echipajului de prim-ajutor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1764 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de şase ani a fost găsită inconştientă într-un canal de drenaj din Haţeg. Va fi transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara

O fetiţă de şase ani a fost găsită inconştientă într-un canal de drenaj din Haţeg (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

„Fetiţa este inconştientă, dar are respiraţie şi puls. A fost preluată de echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Haţeg şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Haţeg. În acest moment, este intubată şi ventilată mecanic şi va fi transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara”, a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Potrivit sursei citate, starea fetiţei este neschimbată, iar înainte de a fi trimisă cu elicopterul la Timişoara, medicii vor face o reevaluare a stării acesteia.

Autorităţile vor efectua cercetări cu privire la circumstanţele în care ajuns fetiţa în canal şi cine se face răspunzător pentru acest lucru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici