O fetiţă de şase ani a murit într-un incendiu, la Constanţa - VIDEO

O fetiţă în vârstă de şase ani din judeţul Constanţa a murit, joi, iar verişoara sa, de şapte ani, a suferit arsuri, în urma unui incendiu izbucnit într-o magazie unde cei doi copii se jucau cu chibriturile.

15 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de şase ani a murit într-un incendiu, la Constanţa - VIDEO

O fetiţă de şase ani a murit într-un incendiu, la Constanţa (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" al judeţului Constanţa, focul a izbucnit în gospodăria familiei Moldovan din comuna constănţeană Mihai Viteazu, într-un fost adăpost pentru animale care fusese transformat în magazie şi unde fetiţa de şase ani se juca împreună cu verişoara sa în vârstă de şapte ani. Cele două s-au jucat cu o cutie cu chibrituri, iar la un moment dat au dat foc adăpostului. În magazia respectivă, construită în întregime din lemn, se aflau şi mai mulţi baloţi de paie, astfel că flăcările s-au extins cu repeziciune.

Conform sursei citate, fetiţa cea mare a reuşit să iasă afară şi să-şi anunţa părinţii, care au încercat fără succes să stingă singuri incendiul.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale ale ISU de la staţia Midia, iar pompierii au reuşit să lichideze incendiul după aproape două ore de intervenţie. Pentru fetiţa rămasă în grajd nu s-a mai putut face nimic, în timp ce verişoara sa a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu multiple arsuri pe mâini şi faţă, starea ei fiind în prezent stabilă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici