O fetiţă de trei ani este în comă, după ce un dulap a căzut peste ea

O fetiţă în vârstă de trei ani din localitatea Buia, judeţul Sibiu, a ajuns, luni, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în comă de gradul al doilea, după ce un dulap a căzut peste ea.

45 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de trei ani este în comă, după ce un dulap a căzut peste ea

O fetiţă de trei ani este în comă, după ce un dulap a căzut peste ea (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alin Dumitraş, echipajul SMURD a fost trimis, luni, în localitatea Buia, judeţul Sibiu, pentru a interveni în cazul unui copil de trei ani peste care a căzut un dulap.

"Am trimis echipajul SMURD la faţa locului, dar pentru că zona este greu accesibilă am trimis şi forţe suplimentare. Până la urmă s-a decis ca cineva din localitate să aducă victima cu o căruţă la locul de întâlnire cu echipajul SMURD", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Alin Dumitraş.

Copilul, o fetiţă de trei ani, a fost adus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde medicii i-au acordat primul ajutor.

"Pacienta de trei ani a suferit un traumatism cranio-cerebral acut sever, comă de gradul doi şi hemoragie subarahnoidiană. Pacienta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie -ATI pentru supraveghere şi tratament de specialitate", a declarat corespondentului MEDIAFAX Raluca Puşcă.

Potrivit sursei citate, starea fetiţei este stabilă şi, cel puţin din primele investigaţii la care au supus-o medicii, nu necesită intervenţie chirurgicală.

Familia povesteşte că fetiţa s-a urcat pe un dulap să îşi ia o banană, iar dulapul s-a dezechilibrat şi a căzut peste copil.

Autorităţile au început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat şi cum a fost posibil ca dulapul să cadă şi să rănească fetiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici