O fetiţă dispărută din 2019 a fost găsită în viaţă, într-o cameră secretă

O fetiţă care a dispărut în 2019 a fost găsită în viaţă, într-o cameră secretă sub o scară, anunţă poliţia din statul american New York, conform BBC.

2454 afișări
Imaginea articolului O fetiţă dispărută din 2019 a fost găsită în viaţă, într-o cameră secretă

SUA: O fetiţă dispărută din 2019 a fost găsită în viaţă, într-o cameră secretă

Paislee Shultis, acum în vârstă de şase ani, a fost descoperită într-o casă din oraşul Saugerties, în urma unor căutări efectuate luni.

Ea este sănătoasă şi a mers la tutorele ei legal, împreună cu sora ei mai mare, spune poliţia.

Părinţii ei, care nu mai deţin custodia copilului, au fost acuzaţi de intervenţie asupra custodiei şi de punerea în pericol a bunăstării unui copil.

Paislee a fost dată dispărută din comitatul Tioga, New York, în iulie 2019, potrivit unui comunicat al poliţiei. Ea avea patru ani.

Autorităţile au crezut la acel moment că a fost răpită de părinţii ei, Kimberly Cooper, în vârstă de 33 de ani, şi Kirk Shultis Jr., în vârstă de 32 de ani.

După ce a primit informaţii potrivit cărora Paislee era ţinută într-un loc ascuns în oraşul Saugerties, în comitatul Ulster, poliţia a obţinut un mandat de percheziţie a casei. Proprietatea fusese percheziţionată anterior.

Kirk Shultis Sr., în vârstă de 57 de ani, care deţine casa, era acolo când poliţia a efectuat percheziţia şi a declarat că nu avea cunoştinţă despre locul unde se afla Paislee, spune poliţia.

Dar la puţin peste o oră de la începerea percheziţiei, unul dintre detectivi a observat că scările care duc la subsolul casei păreau a fi construite ciudat.

După ce au îndepărtat câteva scânduri, poliţia le-a găsit pe Paislee şi pe Kimberly Cooper ascunse în ceea ce poliţia a descris ca fiind o incintă "mică, rece şi umedă".

Paislee a fost examinată de paramedici şi este sănătoasă.

Părinţii biologici ai lui Paislee pierduseră custodia ei şi a surorii sale mai mari înainte de dispariţia ei, iar poliţia crede că acesta a fost motivul pentru care Paislee a fost răpită.

Kimberly Cooper, Kirk Shultis Jr. şi Kirk Shultis Sr. au fost arestaţi şi acuzaţi de dispariţia lui Paislee. Tatăl şi fiul au fost eliberaţi în aşteptarea procesului.

Cooper avea un mandat de arestare neexecutat şi, prin urmare, rămâne în închisoarea din Ulster County.

O anchetă este în curs de desfăşurare şi se aşteaptă şi alte arestări, se arată în comunicatul poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
copil,
dispariţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici