O fetiţă este în stare gravă după ce poarta metalică a căzut peste ea. Poliţia face anchetă

O fetiţă de 4 ani este în stare gravă, la spital, după ce, luni, în timp ce se juca împreună cu sora ei în curtea locuinţei din satul Căpăţâneni, judeţul Argeş, poarta metalică a căzut peste ea. Poliţiştii au deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

302 afișări
Imaginea articolului O fetiţă este în stare gravă după ce poarta metalică a căzut peste ea. Poliţia face anchetă

O fetiţă este în stare gravă după ce poarta metalică a căzut peste ea. Poliţia face anchetă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că fetiţa de patru ani se juca împreună cu sora ei de opt ani în curtea locuinţei din satul Căpăţâneni. Micuţa a încercat să deschidă poarta metalică pentru ca tatăl să intre cu maşina, iar în acel moment poarta s-a desprins din balamale şi a căzut peste copil.

“S-a deschis o anchetă în acest caz şi se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Zamfir.

La rândul său, directorul ambulanţei Argeş, Marian Hiru, a declarat că echipajul de ambulanţă a intervenit şi a transportat-o pe fetiţă la UPU Curtea de Argeş, iar de aici a fost transferată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, cu suspiciune de fractură de coloană cervicală.

La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj intervine pentru transferul fetiţei către elicopterul SMURD, care o va transporta pe copilă la un spital din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici