O firmă din sectorul 4 oferă un avion de linie în contul datoriilor la bugetul local. Care este răspunsul lui Piedone

O firma bucureşteană vrea să-şi plătească o parte din datoriile la bugetul local oferind Primăriei Sectorului 4 un avion de linie, în loc de bani, potrivit reprezentanţilor primăriei de sector.

191 afișări
Imaginea articolului O firmă din sectorul 4 oferă un avion de linie în contul datoriilor la bugetul local. Care este răspunsul lui Piedone

Cristian Popescu-Piedone (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Propunerea a fost făcută după ce firma a obţinut de la Consiliul Local Sector 4 eşalonarea plăţii datoriei către buget şi a mai rămas cu o obligaţie de plată care poate fi achitată până în 2015.

"Deşi suma restantă poate fi achitată până cel mai târziu în anul 2015, conducerea acestei companii s-a gândit la o modalitate cât se poate de originală, prin care creanţa să fie stinsă: a propus Primarului Cristian Popescu - Piedone darea în plată spre Primăria Sectorului 4 a unui avion de linie, tip MD-83", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, marţi, de Primăria Sectorului 4.

Avionul oferit a fost însă refuzat de Primăria Sectorului 4, care a precizat că, pentru stingerea datoriei, firma ar putea să vândă avionul şi să obţină astfel banii necesari.

"Îmi cer scuze, aeroport încă nu am construit, avem doar un heliport, în Parcul Lumea Copiilor, pe care nu pot ateriza în niciun caz avioane de linie", spune primarul Piedone, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici