O fostă deputată suedeză s-a înrolat în armata ucraineană pentru a lupta împotriva Rusiei

Caroline Nordengrip, în vârstă de 43 de ani, a primit permisiunea de a lupta în rândurile Legiunii Internaţionale.

646 afișări
Imaginea articolului O fostă deputată suedeză s-a înrolat în armata ucraineană pentru a lupta împotriva Rusiei

Suedeza, pe Instagram

După aproape şase luni de aşteptare, fosta deputată suedeză Caroline Nordengrip până în 2022 a reuşit să se alăture armatei ucrainene.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, membră al democraţilor suedezi de dreapta, care se antrena de ceva vreme alături de armata de la Kiev, a primit permisiunea de a se înrola în războiul împotriva Rusiei.

„Acum, după trei zile de birocraţie, mi s-a permis să mă înrolez în armata regulată, a fost nevoie de multe timbre. Amprente, fotografii, medici, psihologi, cel puţin 30 de semnături”, a scris Nordengrip pe profilul ei de Instagram, unde a povestit drumul parcurs pentru a intra în armata ucraineană.

Fostul parlamentar, care a publicat documentaţia oficială graţie căreia poate fi trimisă pe câmpul de luptă, va servi forţele armate ucrainene în rândurile Legiunii Internaţionale.

Nordengrip se antrenează cu forţele armate din noiembrie. Pe Instagram, a distribuit multe fotografii ale antrenamentelor, însoţite de fraze de admiraţie pentru luptătorii de la Kiev care „rezistă 24 de ore din 24, în toate condiţiile, frig sau cald, atacului rusesc”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici