O fostă directoare de liceu şi un expert al Gărzii Financiare, printre decedaţii din Muntenegru

O fostă directoare a Grupului Şcolar Industrial "Mecanică Fină" din Bucureşti şi un expert al Gărzii Financiare se numără printre persoanele decedate în urma accidentului produs duminică în Muntenegru, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai autorităţilor locale.

686 afișări
Imaginea articolului O fostă directoare de liceu şi un expert al Gărzii Financiare, printre decedaţii din Muntenegru

O fostă directoare de liceu şi un expert al Gărzii Financiare, printre decedaţii din Muntenegru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anca Mircescu, fostă directoare a Grupului Şcolar Industrial "Mecanică Fină", călătorea împreună cu soţul ei, fost general, care a decedat, şi el, după prăbuşirea autocarului.

Cei doi, care erau pensionari şi locuiau în sectorul 2, vor fi înmormântaţi joi, ora 13.00, la cimitirul Iancu Nou-Bălăneanu, potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 2.

În accidentul din Muntenegru a decedat şi o altă persoană domiciliată în sectorul 2, respectiv o femeie în vârstă de 65 de ani, în cazul căreia nu sunt încă stabilite locul şi ora înmormântării, deoarece membrii familiei sunt în drum spre Bucureşti, au mai spus sursele citate.

În accidentul de duminică şi-a pierdut viaţa şi Cristina Mirela Popa (48 de ani) din sectorul 3, care lucra ca expert la Garda Financiară - Comisariatul General. Funeraliile acesteia vor avea loc vineri, la cimitirul Otopeni.

Edilii sectoarelor 2 şi 3, Neculai Onţanu şi Robert Negoiţă, au transmis miercuri, prin intermediul unor comunicate de presă, condoleanţe familiilor îndoliate în urma accidentului din Muntenegru.

Oficiali din Poliţie au precizat marţi, tot pentru MEDIAFAX, că nouă dintre cele 18 persoane decedate sunt din Capitală, cinci din judeţul Argeş, două din Timiş şi câte una din Ilfov şi Cluj.

Patru dintre victimele din judeţul Argeş erau din Curtea de Argeş, iar a cincea din Piteşti.

Victima din Ilfov este subofiţerul George Ciobanu, şoferul autocarului prăbuşit, care a fost înmormântat miercuri la Cimitirul Andronache din Bucureşti.

Ciobanu, care avea 45 de ani şi era din Volunari, lucra ca şofer în cadrul Poliţiei Capitalei, la Logistică. Potrivit oficialilor din Poliţia Capitalei, el lucra din septembrie 2012 şi la firma care a transportat turiştii în Muntenegru.

El s-a aflat la volanul autocarului cu turişti români care s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici