O fotografie aparent banală, distribuită de mii de ori pe Facebook, a stârnit discuţii aprinse. „Nu este frumos din partea lor”

O comunitate de pe Facebook, apreciată de peste 60.000 de utilizatori, a publicat recent o fotografie aparent banală, făcută într-un mijloc de transport în comun, care a stârnit comentarii aprinse şi a fost distribuită de mii de ori.

8329 afișări
Imaginea articolului O fotografie aparent banală, distribuită de mii de ori pe Facebook, a stârnit discuţii aprinse. „Nu este frumos din partea lor”

O fotografie aparent banală, distribuită de mii de ori pe Facebook, a stârnit discuţii aprinse. „Nu este frumos din partea lor”

Imaginea surprinde câteva tinere care ocupă locurile dintr-un autobuz de transport în comun, în timp ce două femei bătrâne călătoresc în picioare.

Fotografia a primit 3.300 like-uri, a fost distribuită de 9.225 ori şi a generat sute de comentarii.

„Nu e frumos din partea lor, dar şi bătrânele pe la biserici şi pe la moaşte stau în picioare cu orele şi se calcă în picioare, dar când e vb de 5 minute în autobuz le dor picioarele”, scrie unul dintre utilizatori.

Un altul critică însă „lipsa de bun simţ” a tinerelor: „Nu contează încotro merg bătrânii, bunul simţ cu care eşti înzestrat sau nu contează. Dacă respect ceva sau pe cineva, mă respect pe mine şi asta este tot ce contează. Restul sunt scuze şi răutăţi. Tineri am fost şi noi, acum, nu mai avem nici un fel de consideraţie în majoritatea cazurilor deşi fiecare în familia lui foloseşte un bătrân. Mai urât de atât sau mai frumos, depinde de fiecare, ce părere lasă în urma sa.”

O altă persoană povesteşte o întâmplare personală: „După o noapte la servici, am luat autobuzul spre casă, toate locurile erau ocupate, mai puţin unul, pe care o bătrână îşi pusese plasa şi nici prin gând nu încerca să îmi cedeze acel loc. Deci să nu vorbim de nesimţire, doar la adresa tinerilor!”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici