O locomotivă a lovit un camion, în zona localităţii Gura Ocniţei

Circulaţia feroviară este blocată, luni după-amiază, în zona localităţii dâmboviţene Gura Ocniţei, după ce o locomotivă a lovit un camion încărcat cu cărămidă, neexistând victime în urma accidentului.

114 afișări
Imaginea articolului O locomotivă a lovit un camion, în zona localităţii Gura Ocniţei

O locomotivă a lovit un camion, în zona localităţii Gura Ocniţei (Imagine din arhivă; Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Locomotiva circula pe relaţia Târgovişte - Ploieşti, iar la trecerea la nivel peste calea ferată de pe drumul judeţean 720 B, în apropierea localităţii Gura Ocniţei, a lovit un camion încărcat cu cărămidă.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, comisar-şef Răducu Rizea, şoferul camionului nu s-a asigurat la traversarea căii ferate, semnalizată cu crucea Sfântului Andrei şi cu indicatorul "Stop", iar locomotiva a lovit în plin camionul, pe care l-a împins pe o distanţă de circa zece metri. În urma impactului, o parte din marfă s-a răsturnat pe calea ferată.

Şoferul a scăpat nevătămat în urma accidentului.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia feroviară pe relaţia Târgovişte - Ploieşti este blocată. De asemenea, este blocată şi circulaţia rutieră pe DJ 720 B, care face legătura între Târgovişte şi Moreni.

Locomotiva, plecată de la Târgovişte, circula spre halta Adânca din judeţul Dâmboviţa, de unde urma să preia câteva vagoane de marfă.

În acelaşi loc, în urmă cu doi ani un tren a lovit un autocar plin cu nuntaşi. În urma accidentului, zece persoane şi-au pierdut viaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici