O mamă şi-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din Botoşani. Una dintre victime a murit

Copilul de doi ani a murit în urma impactului, iar fratele său a ajuns în stare gravă la spital.

1235 afișări
Imaginea articolului O mamă şi-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din Botoşani. Una dintre victime a murit

O mamă şi-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din Botoşani. Una dintre victime a murit

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botosani au fost sesizaţi cu privire la faptul că „o femeie ar fi aruncat doi copii de la primul etaj al unui hotel, din municipiul Botoşani”.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că „cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească”. Ulterior, unul dintre aceştia a murit. Fratele său a fost transferat la un spital din Iaşi.

Totodată, mama celor doi a ameninţat că se aruncă de la etaj, refuzând să coboare.

„A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta”, a anunţat IPJ Botoşani.

Femeia a fost dusă la un spital pentru evaluarea stării de sănătate.

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mamă,
copii,
imobil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici