O maşină a fost incendiată pe o stradă din Timişoara. Cine ar fi proprietarul autoturismului | FOTO

O maşină parcată pe o stradă din Timişoara a fost distrusă aproape în totalitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un incendiu. Pompierii spun că, cel mai probabil, focul a fost pus intenţionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2288 afișări
Imaginea articolului O maşină a fost incendiată pe o stradă din Timişoara. Cine ar fi proprietarul autoturismului | FOTO

O maşină a fost incendiată pe o stradă din Timişoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul a fost anunţat la 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.40. La faţa locului au fost trimişi în câteva minute patru pompieri, cu o autospecială.

”Am avut o intervenţie la o maşină incendiată. Ne-am deplasat cu o autospecială şi patru subofiţeri. Autoturismul a ars în proporţie de 90 la sută, nu au fost victime. Era parcat. Cauza probabilă este acţiune intenţionată”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Lucian Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi fac cercetări in rem pentru distrugere din culpă.

”Ancheta este în desfăşurare în acest moment, pentru a se stabili exact dacă este intenţionat sau este o altă cauză. S-a întocmit dosar penal. Prejudiciul este de aproximativ două mii de euro. Maşina era parcată pe strada Mareşal Averescu”, a spus Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că proprietarul maşinii este un ziarist în vârstă de 38 de ani, din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici