O maşină a intrat într-o florărie, după coliziunea cu un alt autoturism. O femeie şi doi copii primesc îngrijiri medicale

  • O maşină a intrat într-o florărie în urma unui accident rutier produs marţi în Alba Iulia.
  • O femeie şi doi copii primesc îngrijiri medicale.
1495 afișări
Imaginea articolului O maşină a intrat într-o florărie, după coliziunea cu un alt autoturism. O femeie şi doi copii primesc îngrijiri medicale

Potrivit ISU Alba, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pe strada Toporaşilor din oraşul Alba Iulia. Salvatorii acordă prim ajutor victimelor unui accident rutier în care au fost implicate două maşini. Una dintre acestea a intrat într-o florărie.

O femeie a fost încarcerată şi doi copii au suferit atac de panică. Femeiea a fost scoasă din maşină şi a fost trimisă la spital.

În cele două maşini se aflau, în momentul producerii accidentului, cinci persoane. La faţa locului intervin o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici