O maşină a luat foc în judeţul Ilfov. În aceeaşi zonă sunt scăpări de gaze din cauza unei conducte fisurate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) anunţă că în localitatea Voluntari, din judeţul Ilfov, pe strada Erou Iancu Nicolae, sunt scăpări de gaze din cauza unei conducte fisurate. Pe aceeaşi stradă, pompierii au fost solicitaţi după ce o maşină a luat foc.

1045 afișări
Imaginea articolului O maşină a luat foc în judeţul Ilfov. În aceeaşi zonă sunt scăpări de gaze din cauza unei conducte fisurate

O maşină a luat foc în judeţul Ilfov. În aceeaşi zonă sunt scăpări de gaze din cauza unei conducte fisurate

O autospecială a serviciului voluntar al localităţii Volutari se află în locul unde conducta de gaze s-a fisurat pentru a asigura măsuri privind prevenirea unui incendiu.

Pe aceeaşi stradă un autoturism a luat foc, pompierii fiind solicitaţi să intervină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici