O maşină a Poliţiei Comunitare din Capitală a lovit două maşini oprite la semafor

O maşină de la Poliţia Comunitară Sector 2, condusă de un agent, a lovit, luni seară, două autoturisme oprite la un semafor de pe Şoseaua Colentina din Capitală, poliţiştii de la Circulaţie cercetând împrejurările în care s-a produs accidentul.

14 afișări
Imaginea articolului O maşină a Poliţiei Comunitare din Capitală a lovit două maşini oprite la semafor

O maşină a Poliţiei Comunitare din Capitală a lovit două maşini oprite la semafor (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, accidentul a avut loc luni, în jurul orei 21.45, pe Şoseaua Colentina, la intersecţia cu strada Doamna Ghica. Dubiţa Poliţiei Comunitare Sector 2, condusă de un agent, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina aflată în faţa sa, un autoturism Dacia, al cărui şofer oprise la semafor, şi a intrat în spatele acesteia. Dacia a fost proiectată într-un alt Ford Mondeo, oprit tot la semafor.

În urma impactului, şoferul Daciei a fost rănit uşor, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Circulaţie au deschis o anchetă pentru a stabili dacă agentul Poliţiei Comunitare este vinovat de producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici