O maşină condusă de un şofer beat a izbit în plin un autoturism al jandarmilor, în Hunedoara

  • O maşină condusă de un şofer beat a izbit în plin, miercuri după-amiază, un autoturism al jandarmilor, aflat în misiune.
  • Accidentul s-a produs în oraşul Călan din judeţul Hunedoara.
262 afișări
Imaginea articolului O maşină condusă de un şofer beat a izbit în plin un autoturism al jandarmilor, în Hunedoara

O maşină condusă de un şofer beat a izbit în plin un autoturism al jandarmilor, în Hunedoara

Şoferul în vârstă de 57 de ani, din municipiul Deva, conducea un autoturism pe DN66. În oraşul Călan, într-un sens giratoriu, nu a dat prioritate de trecere şi a izbit o autospecială a Jandarmeriei, aflată în misiune cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11 mg/ l, alcool pur în aerul expirat, conform IPJ Hunedoara.

În urma accidentului nu au fost victime. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici