O maşină în care se afla Dacian Cioloş şi soţia, implicată într-un accident în Dâmboviţa

O maşină în care se afla fostul premier Dacian Cioloş şi soţia lui, aflaţi în vizită în Dâmboviţa, a fost lovită de un şofer. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3498 afișări
Imaginea articolului O maşină în care se afla Dacian Cioloş şi soţia, implicată într-un accident în Dâmboviţa

O maşină în care se afla Dacian Cioloş şi soţia, implicată într-un accident în Dâmboviţa

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Cristina Niculae, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că un şofer în vârstă de 59 de ani din localitatea Ulmi nu a fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina care mergea în faţa sa şi a lovit-o.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale minore, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

Surse din cadrul anchetei au declarat că în maşina lovită se aflau fostul premier Dacian Cioloş şi soţia lui, aflaţi în vizită în Dâmboviţa. Cei doi nu au fost răniţi în urma impactului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici