O maşină în care se aflau patru persoane, a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri pe Valea Prahovei. Două dintre victime sunt copii

Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut, duminică după-amiază, într-o râpă adâncă de aproape 200 de metri, după ce a derapat pe DN1, pe serpentinele de la Posada. Cele patru persoane au fost scoase şi transportate la spital, între răniţi fiind şi doi copii.

1804 afișări
Imaginea articolului O maşină în care se aflau patru persoane, a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri pe Valea Prahovei. Două dintre victime sunt copii

O maşină în care se aflau patru persoane a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri pe Valea Prahovei (Imagine: Petre Bitoiu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, un autoturism în care se aflau şoferul şi trei pasageri a părăsit carosabilul din motive care nu au fost stabilite deocamdată şi a căzut într-o râpă adâncă de aproape 200 de metri.

Accidentul s-a produs pe serpentinele de la Posada în condiţiile în care şoseaua este unmedă, pe Valea Prahovei plouând torenţial.

La locul accidentului a fost solicitată intervenţia echipei de descarcerare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, echipele de descarcerare i-au scos din maşină pe toţi cei patru pasageri, două dintre victime fiind copii.

Directorul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Prahova, medicul Daniel Nicolae, a spus că unul dintre copii are aproximativ zece luni, iar celălalt are circa şapte ani, ambii fiind preluaţi de ambulanţă şi duşi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Medicul a afirmat că, în urma primelor examene medicale, echipajele de la ambulanţă au stabilit că cel mai mare dintre copii a suferit un traumatism toracic forte cu suspiciune de pneumotorax, ceea ce înseamnă că este posibil ca unul dintre plămâni să-i fi fost perforat.

Cei doi adulţi au fost şi ei transportaţi la spital.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că înainte de sosirea echipajelor de la ISU Prahova, doi soldaţi americani, aflaţi întâmplător în zona accidentului şi care au văzut maşina căzând în râpă, au coborât şi au început să scoată victimele din maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici