O maşină urmărită de poliţie a provocat un grav accident, soldat cu şapte răniţi

Autoturismul care a provocat, duminică, între Feldioara şi Rotbav, judeţul Braşov, un grav accident soldat cu şapte răniţi, între care şi un copil de şase ani, era urmărită de Poliţie după ce şoferul imprudent a făcut o depăşire neregulamentară şi a fost la un pas de a se ciocni cu maşina Poliţiei.

52 afișări
Imaginea articolului O maşină urmărită de poliţie a provocat un grav accident, soldat cu şapte răniţi

O maşină urmărită de poliţie a provocat un grav accident, soldat cu şapte răniţi (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit lui Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, şoferul imprudent a depăşit periculos şi neregulamentar, în repetate rânduri, mai multe maşini, iar la un moment dat a fost la un pas de a se ciocni cu un echipaj de Poliţie care circula din sens opus.

"Pe la kilometrul 36 autoturismul a fost cât pe ce să intre într-o maşină a Poliţiei. Colegii mei s-au întors după el, însă l-au pierdut din raza vizuală. Probabil şoferul s-a temut că va fi sancţionat. După mai multe alte depăşiri neregulamentare s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus", a declarat Giosanu pentru corespondentul MEDIAFAX.

După ce s-a întâlnit cu maşina Poliţiei, şoferul şi-a continuat drumul şi a mai depăşit câteva autoturisme şi chiar şi două ambulanţe care erau în zonă. Între localităţile Feldioara şi Rotbav, într-o curbă periculoasă, pe linie continuă, şoferul imprudent a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, potrivit Poliţiei.

În urma impactului, toate persoanele care se aflau în cele două autoturisme, patru bărbaţi, două femei şi un copil, au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean Braşov cu patru ambulanţe şi două echipaje SMURD cu descarcerare.

"Rănile nu sunt de natură a le pune viaţa în pericol. Copilul a fost transportat la Spitalul de Copii, iar celelalte persoane au rămas la noi. Au suferit traumatisme craniene doi dintre pacienţi, unul din şoferi are traumatism abdominal şi este în curs de investigare pentru a se vedea dacă e nevoie de intervenţie chirurgicală, o altă persoană are trei coaste rupte, iar alte două persoane au răni mai uşoare", a spus Gabriela Chiţea, purtător de cuvînt al Spitalului Judeţean Braşov.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră, între orele 16.00 şi 17.00, timp în care s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici