O mătuşă a lui Boc, omorâtă de un şofer beat

Una dintre mătuşile premierului Emil Boc a murit, luni seară, după ce a fost lovită de o maşină, în localitatea Scrind, din judeţul Cluj, în timp ce mergea pe jos spre casă, iar în urma accidentului şoferul a fugit de la faţa locului, fiind prins ulterior de poliţişti.

62 afișări
Imaginea articolului O mătuşă a lui Boc, omorâtă de un şofer beat

O mătuşă a lui Boc, omorâtă de un şofer beat (Imagine: Mihaly Tanczos/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, femeia, însoţită de o soră a sa, fusese în vizita la mama lui Emil Boc, iar accidentul s-a produs după ce acestea au plecat spre casă.

Cele două femei, care sunt surori ale mamei premierului, se deplasau pe jos spre satul Scrind, pe partea stângă a drumului, când au fost lovite de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului.

Conform surselor citate, Floare Abrudan, în vârstă de 74 de ani, a fost acroşată de autoturism şi dusă pe capota acestuia pe o distanţă de câţiva metri. Ea a murit în drum spre spital.

Sora acesteia a fost rănită uşor, iar după ce a fost supusă unor investigaţii la Spitalul Municipal din Huedin a fost externată.

Poliţiştii susţin că şoferul a fost găsit ulterior, stabilindu-se că avea alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul are 39 de ani, este consătean cu premierul Emil Boc, locuind în Răchiţele, de unde a şi fost ridicat de politişti.

Bărbatul va fi dus, marţi, la Judecătoria Huedin, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici