O minoră de 13 ani din Galaţi a primit sute de mesaje anonime de ameninţare cu violul sau moartea. Pe cine suspectează familia

O fată de 13 ani, din comuna Schela, din judeţul Galaţi, a primit peste 700 de mesaje anonime de ameninţare cu violul sau cu moartea, de la Crăciun până în prezent, de pe o platformă realizată de o firmă din Germania, care ascunde identitatea expeditorului. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

2255 afișări
Imaginea articolului O minoră de 13 ani din Galaţi a primit sute de mesaje anonime de ameninţare cu violul sau moartea. Pe cine suspectează familia

O minoră de 13 ani din Galaţi a primit sute de mesaje anonime de ameninţare cu violul sau moartea. Suspectul, un vecin

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, fata de 13 din comuna gălăţeană Schela a primit peste 700 de mesaje de ameninţare începând de la Crăciun până în prezent. Acestea au fost expediate prin intermediul unei aplicaţii realizate de o firmă din Germania, care ascunde identitatea expeditorului.

Mesajele i-au îngrozit pe părinţii fetei care s-au adresat poliţiei.

„Ştiu că eşti singură în casă, jur că vin după tine”, scrie într-un mesaj, în timp ce în altul, agresorul încearcă să o convingă pe fată să nu anunţe Poliţia. „Dacă vine poliţia, jur că te omor, jur pe copiii mei că te omor.”

Chiar şi după ce poliţiştii au început ancheta, ameninţările au continuat. „Vreau o noapte cu tine pentru că-mi place de tine şi ştiu că a venit Poliţia la tine dar nu o să recunosc niciodată că eu am fost. Ştiu că nu vii în seara asta şi dacă vii cu altcineva, aşa că nu ne mai vedem, dar tot o să te omor. Mesajul ăsta a fost cel mai sincer mesaj care l-am scris vreodată”, este un alt sms primit de fată.

Familia copilului a făcut plângere la Poliţie, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru ameninţare şi îl caută pe autor, inclusiv prin solicitarea de informaţii transmisă companiei germane.

Rudele fetei suspectează un vecin, mai ales că în mesaje apar amănunte din interiorul casei lor.

„M-a anunţat fiica mea că nepoţica mea de 13 ani primeşte nişte mesaje de pe o aplicaţie, mesaje de ameninţare cu violul, cu moartea. Mesajele au continuat, până la ora actuală sunt peste 700 şi ceva de mesaje. Am început şi eu să fac investigaţii. Mi-am dat seama că este cineva dintre vecini, pentru că ştia tot ce se întâmplă şi în afara casei, dar şi în casă, în dormitorul fetelor. Am ajuns cu bănuielile la un vecin”, a declarat presei, bunicul fetei.

Bărbatul bănuit că ar fi scris mesajele se declară nevinovat şi ameninţă familia fetei cu judecata, deoarece, spune el, se simte hărţuit.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ameninţare,
mesaj,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici