O nouă alertă cu bombă. Este vizată o stradă din centrul oraşului Sibiu

Este alertă cu bomba, luni după-amiaza, pe o stradă din centrul vechi al oraşului Sibiu. Mai multe echipaje de poliţişti şi un câine specializat în detectarea explozibililor asigură zona.

625 afișări
Imaginea articolului O nouă alertă cu bombă. Este vizată o stradă din centrul oraşului Sibiu

O nouă alertă cu bombă. Este vizată o stradă din centrul oraşului Sibiu

Potrivit Poliţiei Sibiu, apelul a fost făcut, luni, prin apel la 112 de către un cetăţean care a afirmat că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgentă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât şi a specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici