O nouă defecţiune RADET: Peste 50 de imobile din Capitală sunt fără apă caldă şi fără căldură

Peste 50 de imobile din Sectoarele 1, 3, 5 şi 6 ale Capitalei sunt fără apă caldă şi căldură, se arată pe site-ul RADET, precizându-se că se lucrează pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare. Agentul termic va fi pus în funcţiune între orele 13.00 şi 22.00.

2475 afișări
Imaginea articolului O nouă defecţiune RADET: Peste 50 de imobile din Capitală sunt fără apă caldă şi fără căldură

O nouă defecţiune RADET: Peste 50 de imobile din Capitală sunt fără apă caldă şi fără căldură

Potrivit informaţiilor furnizate de RADET, agentul termic este oprit în peste 50 de blocuri şi imobile din sectoarele 5 şi 6 din cauza unei avarii la reţelele primare. Astfel, reluarea furnizării va avea loc, vineri, în jurul orei 22:00.

De asemenea, din cauza unei avarii la o reţea secundară, mai multe blocuri din Sectorul 3 au fost afectate. Astfel, până la ora 15:00 blocurile M5 şi M5A de pe bulevardul TH. Pallady şi blocul M6 de pe strada Trapezului rămân fără agent termic.

Totodată, din cauza unei avarii la reţelele primare, şase imobile de pe strada Dr.Felix, nr. 92, rămân, până la ora 18:30, fără agent termic.

Echipele RADET anunţă că lucrează în regim “continuu” pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor avariilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici