O nuntă şi o petrecere, cu mai puţin de 30 de invitaţi fiecare, „depistate” de poliţişti în apropiere de Bucureşti. Amenzi colosale

Poliţiştii ilfoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza localităţilor Voluntari şi Mogoşoaia nu erau respectate dispoziţiile legale cu privire la organizarea şi desfăşurarea evenimentelor, în contextul măsurilor de prevenire a infectării cu SARS Cov2, anunţă IPJ Ilfov.

16578 afișări
Imaginea articolului O nuntă şi o petrecere, cu mai puţin de 30 de invitaţi fiecare, „depistate” de poliţişti în apropiere de Bucureşti. Amenzi colosale

Două nunţi cu mai puţin de 30 de invitaţi, „depistate” de poliţişti în apropiere de Bucureşti. Amenzile au urcat la 18.000 de lei

Sîmbătă în jurul orei 15.00, la un restaurant din Voluntari, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreună cu lucrători din cadrul DSV Ilfov, au constat că era în desfăşurare un eveniment privat la care participau 29 de persoane.

În consecinţă, poliţiştii au luat măsuri de întrerupere a evenimentului respectiv şi au procedat la sancţionarea contravenţională a societăţii comerciale care a organizat evenimentul.

De asemenea, în jurul orei 15.30, în curtea unui imobil din Mogoşoaia, era în desfăşurare o nuntă, la care participau aproximativ 20 de persoane, astfel fiind încălcate dispoziţiile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive). Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi în urma celor constatate au procedat la întreruperea evenimentului şi la aplicarea de sancţiuni contravenţionale.

În ambele cazuri poliţiştii ilfoveni au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, cu amendă în valoare de 18.200 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici